“Üst Solunum Yolu Hastalıklarında Antibiyotik Kullanımı” Eğitimi Verildi

Güncelleme Tarihi: 18/04/2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığı organizasyonu ile Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hasan TEZER ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. İrfan ŞENCAN tarafından ‘’Üst Solunum Yolu Hastalıklarında Antibiyotik Kullanımı’’ eğitimi ilimizde faaliyet gösteren devlet hastaneleri, eğitim ve araştırma hastaneleri, üniversite hastaneleri ve özel hastanelerde görev yapan Acil Servis Hekimlerine verildi.

Eğitim sonunda Prof. Dr. Hasan TEZER ve Prof. Dr. İrfan ŞENCAN’ın  teşekkür plaketleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ü. Murat PARPUCU ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak ŞAN tarafından takdim edildi.

• hazır978.jpg
  • HZR_7152.jpg