Sağlık Müdürümüz Gülüm Çubuk İlçesinde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi: 18/07/2019

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, hizmet başkan ve başkan yardımcıları ile beraber Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, hasta ve çalışan memnuniyetini ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla bu haftaki ilçe ziyaretini Ankara ilinin Çubuk ilçesinde gerçekleştirdi. İlçede bir dizi ziyarette bulunan Gülüm, Çubuk Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne giderek personel ve hastalar ile sohbet etti.

Polikliniklerde ve Acil Servis'te karşılaştığı hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Gülüm, hastalar ve personel ile sohbet etti. Çubuk Devlet Hastanesi’nde tedavileri yatarak devam eden hastaları da ziyaret ederek acil şifalar dileyen Gülüm, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve personelin fikirlerini aldı ve isteklerini dinledi. Hasta yakınlarıyla sohbet eden Müdür Gülüm, hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini de sordu. Gülüm, hastane idarecilerinden tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

İl Sağlık Müdürü Gülüm, ‘’Her hafta bir ilçemizi ziyaret ederek hasta ve çalışan memnuniyetini yerinde görüyoruz. Ankara ilimizde hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Memnuniyete de çok önem veriyoruz. Bu kapsamda personelimiz ve vatandaşlarla diyaloğumuzu geliştirerek, onların sorun ve taleplerini gidermeye çalışıyoruz. Ankara’nın sağlığı için, 7/24 ve 365 gün esasına göre bir saniye boşa geçirecek vaktimiz yok.’’ dedi.

Gülüm, Çubuk İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi Başkanı Av. Baki Demirtaş’ı da ziyaret etti.

• 3.jpeg
  • 5.jpeg