MUTLU BİR GÜN_5 "Mutluluk Engel Tanımaz"

Güncelleme Tarihi: 19/09/2019

Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Mutlu Bir Gün" etkinliğinin 5.'si Hastanelerimizde takipleri yapılan engelli çocuklarımız ve yakınları için 14.09.2019 Cumartesi günü Kızılcahamam Patalya Termal Resort'da gerçekleştirildi. Etkinliğimiz Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY,  İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet GÜLÜM, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan KOCAASLAN,Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Murat ÇAĞLAYAN ve Uzm. Dr. Mustafa ALİMOĞULLARI'nın katılımlarıyla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında toplam 97 misafirimiz , Kızılcahamam Patalya Termal Resort Otel'de ağırlandı. Projemize destek veren Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ali Haberal, ANPADER(Ankara Profesyonel Aşçılar Derneği) Başkanı Serhat Karaca, Meşhur Baklavacı Mahmut Dolmacı, Özel Bayındır Hastanesi Başhekimi Doktor Ersel Düzgün etkinliğimize katılım sağlayarak çocuklarımızın ve ailelerinin yanında yer aldı.

A08Q0975.JPG

A08Q1237.JPG