Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri İzleme-Değerlendirme Çalışmaları Devam Ediyor
24 Ocak 2019

"Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Yönergesi" doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Şube Müdürü Derya AKSU BAYRAM, Psikolog Sevim BALCI, Uzman Şevket ATEŞ, Uzman Tuba AŞLAKCIOĞLU Uzm. Dr.Özden AYDOĞAN, Uzm. Dr. Demet ÖZEN YALÇIN tarafından İlimizde bulunan Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi TRSM, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi TRSM, Sincan Devlet Hastanesi TRSM, Etimesgut Devlet Hastanesi TRSM, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi TRSM, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi TRSM, Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi TRSM, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi TRSM olmak üzere toplamda 8 Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin İzleme-Değerlendirmesi yapıldı.

20181227_104816.jpg

20181227_124523.jpg