Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Tekil Takip Süreçleri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Yapıldı
24 Ocak 2019

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu İlaç Denetim Dairesi Başkanlığı tarafından Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimiz için tıbbi sarf depo sorumluları, biyomedikal depo sorumluları, ÜTS (Ürün Takip Sistemi) ile ilgili fatura birimi sorumluları ve HBYS ( Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) sorumlularına, 10 Ocak 2019 tarihinde saat 09:30 da Bilkent Şehir Hastanesi idari bina 3. Kat konferans salonunda ÜTS Tekil Takip Süreçleri hakkında uygulamalı bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.

Toplantıya Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Recep USLU, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Kayıt ve Koordinasyon Daire Başkanı Aydın KAPLAN, İl Sağlık Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa GÜLCAN ve İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ümit Murat PARPUCU katıldı.