Anne Sütünün Teşviki Ve Bebek Dostu Hastanelerin İl Değerlendirme Toplantısı
29 Ocak 2019

Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Hastanelerin İl Değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda 15 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşti.

Toplantı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk Ergen Sağlığı Daire Başkanı Dr.Başak TEZEL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Yunus Emre BULUT, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı Sağlık Kuruluşları Koordinatörü Melek KILIÇ, Ankara İlindeki Devlet, Eğitim Araştırma, Üniversite ve Özel Hastanelerinin Yöneticileri ile Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi Şube Müdürü Hatice Danışan ve Anne Sütü Eğitim Sorumlusu Fatma TAPCI SARIKAYA koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıda Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı organizasyonu ile Ulusal  Değerlendirme  Ekip Üyelerinin 26-30 Kasım 2018 tarihinde İlimiz Bebek Dostu Hastaneleri değerlendirilmeleri geri  bildirim brifingi yapıldı.