1.Uluslararası 2. Ulusal Sağlık Bakım Hizmetleri Kongresi Başladı
02 Mayıs 2019

İlki büyük ilgi gören Ulusal Sağlık Bakım Hizmetleri Kongresi’nin ikincisi uluslararası katılımlı olarak 02-03- Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenleniyor.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM gerçekleşen kongre programı öncesinde konuştu.Yaptığı konuşmasında, sağlık hakkının temel insan hakkı olduğunu, bizim inanç penceremizden bakıldığında ise bunun ayrıca kul hakkı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM,“Bu hak sağlık hizmeti sunan bizlerin daha doğru güncel bilgileri öğrenmemize sevk etmektedir” dedi.

Kongrenin bilgilere ulaşmamız için eşsiz fırsat ve imkan sunduğuna dikkat çeken GÜLÜM, yaklaşan Hemşireler Haftasını tebrik ederek konuşmasını sonlandırdı. Kongre sunumlarının ardından, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, hastanede tedavi gören gazilerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

• BEK_2773.JPG
  • BEK_2761.JPG