Gebe Bilgilendirme Sınıflarının Tescili İçin Değerlendirmeler Yapıldı
22 Mayıs 2019

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tarafından oluşturulan 2018/23 sayılı Genelge gereği;
Halk Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Ergen ve Kadın Üreme Sağlığı Birimi tarafından oluşturulan Tescil Komisyonu tarafından İlimizde bulunan hastanelerdeki Gebe Okulları ve İlçe sağlık müdürlüklerince açılmış olan Gebe Bilgilendirme Sınıflarının tescili için değerlendirmeler yapılmıştır.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Tescil Komisyonu Başkanı Uzm. Dr. Yunus Emre BULUT, Prof. Dr. Berna DİLBAZ,,Öğretim Üyesi Dr.Nazan KARAHAN, Uzm. Dr. Gülendam TEMÜRTÜRKAN, Gebe Okulları ve Gebe Bilgilendirme Sınıfları Koordinatörü Dilek BİLGİÇ, Şube Müdürü Özlem AKSOY, Tıbbi Teknolog Hülya UZUN ve Hemşire Nazife KAHRAMAN tarafından gerçekleştirilen tescil işlemleri, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Zekai Tahir Burak Doğumevi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Polatlı Devlet Hastanesi, Pursaklar Devlet Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Sami Ulus Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği gibi bir çok Sağlık Kuruluşunda gerçekleştirilmiştir.

• TESCİL FOTOĞRAF.jpg