4. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Sağlık Turizmi Tanıtımı Yapıldı
14 Kasım 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ne sahip 8 sağlık tesisi, 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında, Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleşen,  4. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak verilen sağlık hizmetlerini tanıttı.

Ankara Valisi Sn. Vasip Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Ankara İl Kültür Müdürü Kamil Özer, Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Eyüp Sarı ile Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Alimoğulları kurulan standı ziyaret etti.

Ankara Şehir Hastanesi, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları EAH, Keçiören EAH, Gülhane EAH, Yenimahalle EAH, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji EAH, Ankara EAH ve Dışkapı EAH tarafından açılan standda, yurtdışından gelen fuar katılımcılarına hastanelerimizin sunmuş olduğu sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Hastane tanıtım videolarının gösteriminin yapıldığı fuarda aynı zaman da hastanelerimizi tanıtan Türkçe, Rusça, Arapça, İngilizce broşürler katılımcılara dağıtıldı.

• IMG_1107.jpg
  • IMG_1047.jpg