Müdürümüz İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
23 Eylül 2021

Haftalık ilçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma; Ayaş, Beypazarı ve Nallıhan ilçelerinde devlet hastanelerimiz ile 1. basamak sağlık hizmetlerinin sunulduğu sağlık tesislerimizde incelemelerde bulundu.

Hastanelerdeki acil servis, poliklinik alanları ve yatakları servisleri inceleyen Müdürümüz, başhekim ve ilçe sağlık müdürlerimizden sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Yatarak tedavi gören hastalarımızı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Müdürümüz, vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını ve aşılarını olmalarını istedi.

Müdürümüz, gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksiklerin giderilmesi aşamalarını yerinde gördü.

Ziyarette İl Sağlık Müdürümüze, Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Destek Hizmetleri Başkanı Zübeyir Dedeoğlu ve Özel Kalem Müdürü Emine Yıldırım eşlik etti.

• 2.JPG
  • 2 (2).jpg