Sağlık Müdürümüzden Elmadağ ve Kalecik Ziyareti
26 Ekim 2021

İlçe ziyaretlerini sürdüren İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma; Elmadağ ve Kalecik ilçelerindeki sağlık tesislerimizi ziyaret etti.

Kalecik İlçe Entegre Devlet Hastanesi ve Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Müdürümüz, başhekimler ve ilçe sağlık müdürlerinden ilçede sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı.

Müdürümüz, sağlık çalışanlarımızla sohbet ederek, aşılama süreci ve pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile de bir araya gelen Müdürümüz, durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretinde Sağlık Müdürümüze, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Hasan Gül, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Mehmet Celal Almaz, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcımız Haydar Orhan ve Özel Kalem Müdürümüz Emine Yıldırım eşlik etti.

• KALECİK 1.jpg
  • KALECİK 2.jpg