İlimizdeki Eğitim ve Araştırma Hastanelerimizin Başhekimleriyle Yılın Son Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
30 Aralık 2021

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma yönetiminde, ilimizdeki eğitim ve araştırma hastanelerimizin başhekimlerinin katılımlarıyla, yılın son değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Müdürümüz, aylık değerlendirme toplantıları ile yapıcı geri sonuçlar alındığına dikkat çekerek, hastane yöneticilerine gelinen noktadan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Müdürümüz, yerli aşımız olan Turkovac’ı üretip, pazara sunmanın büyük bir başarı olduğunun altını çizerek, “Aşımız Şehir Hastanesi’nde uygulanmaya başlıyor. Bir sonraki aşamada diğer hastanelere de dağıtımı olacak”dedi.

Toplantıda, eğitim ve araştırma hastanelerimizin; tıbbi hizmet, mali durum, MHRS ve e-reçete verileri, başhekimlerimizle sunum eşliğinde detaylıca ele alındı.

Hizmet başkan ve başkan yardımcılarımızın da yer aldığı toplantı, başhekimlerimizin soru ve görüşlerinin alınmasıyla sona erdi.

• A08Q8510.jpg
  • A08Q8680.jpg