Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimleri Mart Ayı Değerlendirme Toplantısı
30 Mart 2022

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma’nın yönetiminde, ilimizdeki Eğitim ve Araştırma Hastanelerimizin başhekimlerinin katılımlarıyla Mart ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma, sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmak adına yapılan rutin olarak toplantılarının önemine değinerek; hastanelerimizin kapasite kullanımı, MHRS verileri, çalışan memnuniyeti ve yöneticilerimizin aktif bir şekilde sahada olması konularına değindi.

Toplantıda; Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı tarafından hastanelerimizin pandemi kapsamındaki çalışmaları, servis ve yatak doluluk durumları, MHRS verileri ve genel sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında sunum gerçekleştirildi. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen sunumda konular başhekimlerimiz ile beraber detaylıca ele alınarak, olabilecek riskli durumlara karşı alınacak önlemler planlandı.

Hizmet başkan ve başkan yardımcılarımızın da yer aldığı toplantı, başhekimlerimizin soru ve görüşlerinin alınmasıyla sona erdi.

• EAH 1.jpg
  • EAH 3.jpg