Sağlık Bakanlığı 8.000 Sürekli İşçi Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
19 Nisan 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Klinik Destek Elemanı (Hastane)” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 8.000 kadro için 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde çekilen kurada Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan istenilen evraklar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanmıştır.

(https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-103266/saglik-bakanligi-8000-surekli-isci-alimi-goreve-baslama-islemleri-hakkinda-duyuru.html)

Buna göre Ankara ili için başvuru yapan ve aşağıda belirtilen listede bilgileri bulunan adayların 17 Nisan - 06 Mayıs 2024  tarihleri arasında istenilen belgeleri Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Adres: AYVALI MAH. HALİL SEZAİ ERKUT CAD. NO:5 ETLİK ŞEHİR HASTANESİ KAMPÜSÜ G 6 KAPISI,  ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI -P.K. 6010 KEÇİÖREN/ANKARA

Bu ilan tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Not: Öğrenim Belgesi ve Güvenlik Kimlik Kartı asılları ile birlikte fotokopisinin de getirilmesi gerekmektedir.

8.000 İŞÇİ İLAN LİSTESİ