Müdürlüğümüz ve Bağlı Kurumlarımızda Çalışan Personellerin Katılımıyla Ulusal Ajans uzmanları tarafından, Erasmus+ Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.
24 Mart 2021

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Proje Ar-Ge birimi tarafından planlanan, Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri, Devlet Hastaneleri, Ağız Diş Sağlığı Hastaneleri ile Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinde Ulusal Proje hakkında bilgi, beceri ve deneyim kazanmak isteyen personele Ulusal Ajans uzmanları tarafından, Erasmus+ Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı 28 Kasım 2018 tarihinde yapıldı.

Müdürlüğümüzün 65 sağlık çalışanına verilen eğitimde; Erasmus+ Programı Genel Tanıtım ve Stratejiler, Okul Eğitimi, Yetişkin Eğitimi,&Mesleki Eğitim KA2 Projeleri, Gençlik Projeleri& Başvuru Formları Tanıtımı, Temel Prensipler, Pratik Bilgiler ve İyi bir proje hazırlama yöntemlerine yönelik bilgilendirme yapıldı.