Gölbaşı İlçe Sağlık Müdürlüğü Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi: 22/05/2019

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı ilçe sağlık müdürlükleri değerlendirme ve istişare toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM’ün başkanlığında başkan ve başkan yardımcılarımızın katılımı ile bugün gerçekleşti.

Gölbaşı İlçe Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen toplantı da ilçede yürütülen sağlık hizmetlerinin değerlendirmeleri yapıldı.

Gölbaşı İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ülgen GÜLLÜ tarafından yapılan değerlendirme sunumunun ardından bilgi alışverişinde bulunularak ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüşüldü.

Aynı zamanda toplantıya katılan Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer ŞAHİN ve Gölbaşı Ağız ve Diş Sağlık Merkezi Başhekimi Dt. Ali AĞIR tarafından da sağlık tesisleri hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı.

Toplantı sonrasında Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM ve beraberindeki yönetim ekibi, Gölbaşı Kaymakamlığı, Gölbaşı İlçe Belediye Başkanlığı ve Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundular.

• A08Q2690sdfgsw.jpg
  • A08Q2664.jpg