İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM Ankara Valisi Sayın Vasip ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.
28 Mayıs 2019

Vali Yardımcımız İsmail KÜRECİ'nin de hazır bulunduğu görüşmede Halk Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Adem KUCUR, Destek Hizmetleri Başkanı Zübeyir DEDEOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan KOCAASLAN, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. M. Erkan ÇİÇEK, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp SARI, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ü. Murat PARPUCU ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak ŞAN da İl Sağlık Müdürümüze eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. GÜLÜM, Vali Şahin’e Ankara’da yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.