Ankara Şehir Hastanesi 1. Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 12/11/2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm başkanlığında, Ankara Şehir Hastanesi 1. Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.

Ankara Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğümüz Hizmet Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi, Kule Başhekimleri ile firma yetkilileri katıldı.

Toplantıda Ankara Şehir Hastanesinin iş ve işleyişleriyle, hizmet süreci yönetimine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, sağlık hizmetlerinin sunumu, kalitesini arttırmaya yönelik faaliyetler hakkında görüşüldü.

Görüşmeler sonucunda şirket ve idare arasında ortak bir toplantı tutanağı formatının oluşturulmasının yanı sıra raportörlerin ve alt komisyon üyelerinin belirlenerek resmi olarak taraflara bildirilmesi gibi konularda kararlar alındı.

Hizmet kalitesini arttırmaya yönelik düzenlenen koordinasyon kurulu toplantısı, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilecek.

• DSC_7219.JPG
  • DSC_7230.JPG