İl Sağlık Müdürümüz Beypazarı İlçesinde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi: 25/11/2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcılarımız ile beraber hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla Beypazarı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sonrası İl Sağlık Müdürümüz ,başkanlığında, bağlı sağlık tesisleri başhekimlerinin katılımı ile Beypazarı ilçesinde,  “Başhekimler Toplantısı” gerçekleşti.

Toplantının ardından İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Beypazarı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletip, personelimizle sohbet etti.Ayrıca Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  ilçede yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Son olarak İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Beypazarı Göçmen Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek hastalarımız ve personelimizle sohbet etti.

Beypazarı ilçesi ziyaretinde Gülüm'e, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Erkan Çiçek, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Kucur, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İlter, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan ile Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Metin Karan, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Arslanoğlu, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Şükrü Özdemir,Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Fettah Arıkan ve Özel Kalem Müdürümüz Mehmet Duymuş eşlik etti.

Gülüm, merkez ziyaretinin ardından, Beypazarı Kaymakamı Temel Ayca ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile bir araya geldi.

• WhatsApp Image 2019-11-20 at 11.47.57.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-11-20 at 11.47.57 (2).jpeg