Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Klinikleri Değerlendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 29/11/2019

Müdürlüğümüz Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp Sarı ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan’ın katılımı ile ilimizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Kliniği bulunan Eğitim ve Araştırma Hastaneleri, değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda; Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Metin Karan, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Arslanoğlu, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Fettah Arıkan, Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanelerinin Eğitim ve İdari Sorumluları yer aldı.
Hastanelerin mevcut durum analizlerinin yapıldığı toplantıda, kadın doğum hizmetlerinin etkin ve verimli uygulanmasının geliştirilmesi adına planlamalar yapıldı.

• IMG_2086.JPG
  • IMG_2085.JPG