Etimesgut’ta Engellilere Özel Diş Tedavi Merkezi
24 Aralık 2020

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Politikaları Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın teşrifleriyle, Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan Engelli Diş Tedavi Merkezi açıldı.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve beraberindeki yöneticiler açılış kurdelesini keserek, engelli hastaların daha kolay ve sorunsuz bir şekilde tedavi olabilmeleri için açılan merkezi incelediler.

2 üniteli muayene odası ve 1 müdahale odasına sahip merkez; 1 çene cerrahi uzmanı, 1 periodontoloji uzmanı ve 1 protez uzmanı olmak üzere 3 uzman diş hekimi, 2 yardımcı sağlık personeli ve 1 tıbbi sekreter ile hizmet veriyor.

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi içerisinde faaliyet gösterecek olan merkez sayesinde ilçede yaşayan engelli vatandaşlar, ağız ve diş tedavisi için Ankara’ya kadar gitmek zorunda kalmayacak, tedavileri ilçede gerçekleştirilecek.

Merkezin açılış törenine, Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Satılmış, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Şükrü Özdemir ile Etimesgut İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bülent Çanakçı ve Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman ACAR ile hastane yönetimi ve hastane personeli katıldı.

• DSC_6771.JPG
  • DSC_6800.JPG