Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Elmadağ İlçesinde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi: 20/01/2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla bu haftaki ziyaretini Elmadağ ilçemizde gerçekleştirerek personel ve hastalarla sohbet etti.

Elmadağ Devlet Hastanesi’nde tedavileri gören hastaları ziyaret ederek acil şifalar dileyen Müdürümüz, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve personelin fikirlerini aldı.

Elmadağ İlçe Sağlık Müdürü ve Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekiminin ilçedeki sunulan hizmetler hakkında sunum yaptığı ziyarette, İl Sağlık Müdürümüz ile beraber Hizmet Başkanlarımız Dr. Erkan Çiçek, Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan, Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan ve Dr. Bahattin İlter de yer aldı.

• IMG_4596.JPG
  • IMG_4643.JPG