Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Klinik Araştırma Merkezi'nin Açılışı Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi: 06/02/2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yerli ve milli ilaç geliştirme çalışmalarını hızlandırmak, klinik araştırmalar yapmak ve uluslararası ilaç Ar-Ge sektörü ile ortak çalışmalar yürütmek amacıyla kurulan Klinik Araştırma Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, Ankara Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Arife Polat Düzgün ve Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fevzi Altuntaş'ın yer altığı etkinlikte, kurdele kesimi ile merkezin açılışı yapılarak, incelemelerde bulunuldu.

• A08Q8267.JPG
  • A08Q8343.JPG