Yedek Olarak Atanmaya Hak Kazanan Sürekli İşçi Alımı Göreve Başlama İşlemleri (06/03/2020 - 12/03/2020)
05 Mart 2020

 

SAĞLIK BAKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI HİZMET BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE KURA USULÜ İLE YEDEK OLARAK ATANMAYA HAK KAZANAN SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ

            Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili Yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamı için yapılan Sözlü Mülakat Sınav sonucuna göre atamaya asıl olarak hak kazanan adayların başlama yapmaması ya da atama şartlarına haiz olmadığı anlaşılan adayların yerine yedek adaylar ile ilgili işlemler yapılmaktadır.

            Yedek hak sahipleri Bu kapsamda göreve başlama işlemlerine ilişkin başvuruları; Ek-1 de istenilen belgelerle birlikte 06/03/2020 - 12.03.2020 tarihleri arasında Müdürlüğümüz Ana Hizmet Binasına (Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Bağlat Cad. No 62, 06105 Yenimahalle/ANKARA)  şahsen başvuru yapacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Atamaya esas belgeleri teslim etmesi gereken hak sahiplerinin isim listesi aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Mezkur ilan, kura neticesinde yedek olarak yerleşmeye hak kazanalar için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

             AÇIKTAN ATAMA BAŞVURU FORMU
             YEDEK ADAY LİSTESİ
            ATAMAYA ESAS İSTENİLECEK BELGELER
            MAL BİLDİRİM FORMU