COVID-19 Hastalığı Tedbirleri Kapsamında İnşaatı Tamamlanan Gölbaşı Devlet Hastanesi ve Gölbaşı KYK Yurduna Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 21/03/2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, COVID-19 Hastalığı tedbirleri kapsamında inşaatı tamamlanan Gölbaşı Devlet Hastanesi ve Gölbaşı KYK yurduna ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürümüz ilk önce yeni tip koronavirüs hastalığı tedbirleri kapsamında kullanılacak ve pazartesi günü hizmete girecek olan Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

İnceleme sonrası Sağlık Müdürümüz, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcılarımız ile beraber Gölbaşı KYK yurdunda gözlem altındaki vatandaşlarımızı ve personelimizi ziyaret ederek, sorunlarını ve memnuniyetlerini dinledi.

Yurtta kalan vatandaşların ilaç organizasyonunun yapıldığı bölümde de inceleme yapan Müdürümüz, hizmetin aksamaması konusunda uyarılarda bulundu.

Hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüze Hizmet Başkanlarımız Uzm. Dr. Ü. Murat Parpucu, Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan ve Zübeyir Dedeoğlu ile Başkan Yardımcımız Ferhat Güngör eşlik ederken; KYK yurdundaki incelemelere, Hizmet Başkanımız Dr. Bahattin İlter ile Başkan Yardımcılarımız Uzm. Dr. Yunus Emre Bulut ve Uzm. Dr. Hasan Gül de katılım sağladı.

• WhatsApp Image 2020-03-21 at 17.41.22.jpeg
  • WhatsApp Image 2020-03-21 at 17.41.23.jpeg