Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı
24 Ocak 2019

Akyurt Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışı gerçekleştirildi. Merkezin açılış törenine katılan Ankara Vali Yardımcısı Sayın İsmail KÜRECİ, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Özkan ÜNAL, Akyurt Kaymakamı Osman ALTIN,Akyurt Belediye Başkanı Gültekin AYANTAŞ,İl Sağlık Müdürlüğü Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER, Akyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ercan POLAT ve Akyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem YALÇINKAYA açılış kurdelesini beraber kesti. Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ,Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Akyurt Devlet Hastanesi içerisinde faaliyet gösterecek. Panoramik diş röntgeni cihazının da bulunduğu Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 5 ünite ve 4 hekim ile Akyurt halkına hizmet vermeye başladı.