Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemi Sorumluları Eğitimi Verildi
24 Ocak 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığı tarafından 20 Aralık 2018 tarihinde Ankara İlimizde bulunan Üniversite Hastaneleri, Eğitim Araştırma ve Devlet Hastaneleri, Ağız Diş Sağlığı Merkezleri ile Özel Sağlık Kuruluşlarında görevli Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemleri Sorumlularına yönelik Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemi üzerine eğitim verildi.
Eğitimde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Fatih TAN, Ankara İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Özkan ÜNAL, Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Cengiz YİĞİT, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Sayın Uzm. Dr. Ü.Murat PARPUCU ve İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Oğuz SARIYILDIZ yer aldı.