Ankara Dr.Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Ziyaret
28 Mayıs 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, Ankara Dr.Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. GÜLÜM’e ziyaretinde, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp SARI ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Erkan ÇİÇEK eşlik etti.Hastane Başhekim Doç. Dr. Zülfikar AKELMA’dan ise yürütülen sağlık hizmetleri ve hastanenin genel sağlık durumu hakkında bilgi alındı. Ardından İl Sağlık Müdürümüz ve beraberindeki heyet hastane acil servisi, büyük çocuk servisi ve diğer birimlerde incelemelerde bulunarak yatarak tedavi gören hastalar ve hastane çalışanları ile sohbet etti.

• RgyN6o.jpg
  • NLVNbk.jpg