Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği açıldı
23 Ekim 2019

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği açıldı

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm'ün katılımlarıyla Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde KETEM, Gebe Okulu, Aile Planlaması Polikliniği ve 10 tane muayene odasının bulunduğu Kadın Doğum Polikliniği'nin açılışı yapıldı.

Genişletilerek hizmet sunum kalitesi artırılan Kadın Doğum Polikliniği'ni açılışında kurdele kesimini, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm ile beraber, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Erkan Çiçek ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik gerçekleştirdi.Açılışta konuşan Sağlık Müdürümüz, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kazandırılan merkezin hayırlı olmasını diledi.

Kadın Doğum Polikliniği açılışı öncesi "Bebek Dostu Hastane Unvanı", İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm tarafından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik'e verildi.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm ve Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcılarımız açılış sonrası hastanede incelemelerde bulundu.

• WhatsApp Image 2019-10-23 at 18.22.07.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-10-23 at 18.22.07 (2).jpeg