10.000 Sürekli İşçi Alımı (06-07 Nisan 2022) Kurası Sonucu Yedek Adayların Alınması
05 Aralık 2022

 

06-07 NİSAN 2022 TARİHLİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI (10.000) KURASI SONUCUNA GÖRE YEDEK OLARAK YERLEŞENLERİN GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU


   Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.000 kadroya “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım Ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı(Hastane), Şoför,” mesleklerinde 6-7 Nisan 2022 tarihinde noter huzurunda çekilen kuraya ilişkin sonuçlar asil ve yedek olarak ilan edilmiş, yerleşen adayların listeleri Bakanlığımızca İl Sağlık Müdürlüklerine gönderilmişti.

   Kura sonucuna göre, asıl olarak yerleşen hak sahiplerinden; istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar; başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanlar, ataması yapılıp göreve başlamayanlar (Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç); atama şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanlar; göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanlar ile İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 15 inci maddesi gereğince bir aylık deneme süresi içerisinde sözleşmesi feshedilenlerin yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartlara haiz olanlardan yedek hak sahiplerinin alınacağı Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayınlanmıştır.

   Buna göre Ankara ili için başvuru yapan, yedek olarak görünen ve aşağıda belirtilen listede bilgileri bulunan adayların 05-08 Aralık 2022 tarihleri arasında göreve başlama için gerekli belgelerini Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

  Adres: ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, ETLİK ŞEHİR HASTANESİ KAMPÜSÜ G 6 KAPISI, AYVALI MAH. HALİL SEZAİ ERKUT CAD. NO:5 -P.K. 6010 KEÇİÖREN/ANKARA

Bu ilan; kura sonucu yedek olarak yerleşenler için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Not: Öğrenim Belgesi, Güvenlik Kimlik Kartı ve Sürücü belgesinin asılları ile birlikte fotokopisininde getirilmesi gerekmektedir.

 
06-07 Nisan 2022 Tarihli Sürekli İşçi Alımı (10.000) Kurası Sonucuna Göre Yedek Olarak Yerleşenlerin Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
GÖREVE BAŞLAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER
YEDEK ADAY LİSTESİ
MAL BİLDİRİM FORMU