Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ve Hastaneleri Başhekimlerimiz ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
31 Mayıs 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’nin yönetiminde, ilimizdeki ağız ve diş sağlığı hastanelerimizin başhekimleri ile mayıs ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda yapılan sunumlar eşliğinde ağız ve diş sağlığı hastanelerimizin; muayene sayıları, MHRS randevu gerçekleşme oranları ve mali durumları detaylıca ele alındı.

Başhekimlerimizin soru ve görüşlerinin alınması ile son bulan toplantıda; Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Eyüp Sarı, Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Destek Başkanımız Zübeyir Dedeoğlu, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ü. Murat Parpucu, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Alimoğulları, Personel Başkan Yardımcımız Ufuk Eskier, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Cihan Döğer ve Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılarımız Uzm. Dr. Umut Karslı ile Op. Dr. Hasan Bozkurt Türker de yer aldı.

• WhatsApp Image 2023-05-31 at 13.26.53.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-05-31 at 13.26.53 (1).jpeg