Etlik Şehir Hastanesi'nde Nöromusküler Hastalıklar Birimi Açılışı Gerçekleştirildi
14 Ağustos 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe'nin katılımıyla, Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi Hastanesi'nde Nöromusküler Hastalıklar Birimi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, kurdele kesiminde yaptığı konuşmada, "Toplum sağlığına katkı sağlamak adına bu önemli adımı atmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Nöromusküler hastalıklar, bireylerin yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilen ciddi sağlık sorunları arasında yer alıyor. Yeni birimimiz, uzman kadrosu ve modern donanımıyla bu hastalarımıza en iyi şekilde hizmet sunmayı amaçlıyor. Sağlık alanındaki gelişmeleri takip ederek, hastalarımızın tedavi süreçlerini en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Etlik Şehir Hastanesi'nde açılan Nöromusküler Hastalıklar Birimi, bölgedeki hastaların tedavi ve rehabilitasyon süreçlerini daha etkin ve kaliteli bir şekilde yönlendirmeyi hedefliyor.

Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış olan birim, uzman doktor ve sağlık personeli tarafından yönetilerek, hastaların sağlık durumlarını yakından takip etmeyi ve gerektiğinde özelleştirilmiş tedavi planları oluşturmayı amaçlıyor.

Açılışta, Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Eyüp Sarı, Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer, Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Emre Adıgüzel ve Nöromuskuler Birim Sorumlusu Prof. Dr. Deniz Yüksel de yer aldı.

• WhatsApp Image 2023-08-14 at 15.36.50.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-08-14 at 15.36.50 (1).jpeg