Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın Adı Yanık Tedavi Merkezi'ne Verildi
29 Ağustos 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, ülkemizde yanık tedavi alanına büyük katkılarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın adının görev yaptığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne verildiği törene katıldı.

Sağlık Müdürümüz açılışta yaptığı konuşmada, "Bu mutlu, gururlu ve duygusal bir günün açılışında birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Kendisinin geçmişteki emekleri ve hizmetleri, gelecekte de aynı güzellikle devam edecek. Onun buradaki etkisi ve öğrencileriyle birlikte mirası uzun süre yaşayacaktır. Kendisine bugüne kadar verdiği tüm hizmetler için teşekkür ederim." dedi.

Yanık tedavi alanındaki katkılarından dolayı Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'ya teşekkür edilen konuşmaların ardından günün anısına plaket ve çiçek takdim edildi.

Gerçekleşen törende Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Serdar Karaca ile Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yöneticileri, Genel Cerrahi Kliniği ekibi ve çalışanları da hazır bulundu.

• WhatsApp Image 2023-08-29 at 21.27.22.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-08-29 at 21.27.23.jpeg