Sağlık Bakanlığı 8.000 Sürekli İşçi Alımı Ankara İli Görev Yeri Belirleme İşlemleri
28 Haziran 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Klinik Destek Elemanı (Hastane)”mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 8.000 kadro için 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde çekilen kurada Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan istenilen evrakların değerlendirilip Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne gönderilmesi üzerine Ankara Sosyalleştirme Bölgesine ataması sonuçlanan adayların isimleri aşağıdaki linkte eklidir.

Buna göre ataması sonuçlanan Asıl Adayların görev yerlerini belirlemek üzere 01.07.2024 tarihi Pazartesi günü saat 10:00’da Adayların Etlik Şehir Hastanesi Kampüsü G6 Kapısı, Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. No:5 Keçiören/Ankara adresi ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI1.KAT A1 NUMARALI OFİSTE bulunmaları gerekmektedir.

ANKARA 8.000 Sürekli İşçi Alımı Atama İşlemi Sonuçlanan Asıl Adayların İsim Listesi.xlsx