Müdürümüz Keçiören'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
09 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Keçiören İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Müdürümüz, İlçe Sağlık Müdürlüğü, TRSM ve ASM içerisinde bulunan birimleri tek tek gezerek sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldi. Sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgi alan Müdürümüz, sağlık personelimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Müdürümüz, Keçiören Kaymakamı Sn. Dr. Mehmet Akçay'ı da makamında ziyaret ederek ilçenin sağlık hizmetlerine dair fikir alışverişinde bulunmasının ardından ziyaretini sonlandırdı.

Müdürümüze ziyaretinde; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Ümit Murat Parpucu, Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz ve İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Adem Karamehmetoğlu eşlik etti.

• Ziyaret