Müdürümüz Toplu Sünnet Törenine Katıldı
22 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi ve Çubuk Belediyesi iş birliğiyle organize edilen üçüncü geleneksel toplu sünnet törenine katıldı.

Organize edilen toplu sünnet töreninde 60 çocuk sünnet edildi. Çocukların ve ailelerinin bu mutlu gününe ortak olan İl Sağlık Müdürümüz, Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ile birlikte sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Sağlık Müdürümüz, personelimize çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sünnet organizasyonunun ardından hastanede hizmete giren MRG (Manyetik Rezonans Görüntüleme) cihazını da inceleyen Müdürümüz, görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ilçe ziyaretini sonlandırdı.

Müdürümüze ziyaretinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Hasan Bozkurt Türker, Hastane Başhekimi Dr. Nevzat Kılınç ve hastane yönetimi eşlik etti.

• Müdürümüz Toplu Sünnet Törenine Katıldı