Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi TÜSKA Akreditasyonu Aldı
14 Ağustos 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından akredite edilen Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi’nin belge takdim törenine katıldı.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen tören, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Ümit Kervan, TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel, Koordinatör Başhekim Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Kalp Damar Hastanesi'nin akreditasyon sürecini anlatan sinevizyon gösterimi ile başlayan törenin açılış konuşmalarında, hastanenin kaliteli sağlık hizmetleri sunma konusundaki kararlılığına ve akreditasyon sürecinin her aşamasında gösterilen yoğun çabaya vurgu yapılarak tatil günlerinde dahi özveriyle çalışan sağlık personeline teşekkür edildi.

İl Sağlık Müdürümüz hastanenin böyle güzel başarılarında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasında, "Bu başarıları hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sinevizyon gösterisinde akreditasyon sürecinin nasıl zorlu bir süreç olduğunu hep birlikte şahit olduk. Ancak ekip arkadaşlarımızın motivasyonu sayesinde başarıya da ulaşıldığını gördük’’ dedi.

Hastanenin mükemmeliyet merkezi haline gelme yolunda emin adımlarla ilerlediğine de dikkat çeken Müdürümüz, yakın zamanda kalan üç hastanenin de akreditasyon belgelerini alarak mükemmeliyet merkezi hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Ümit Kervan ve TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel tarafından akreditasyon belgesi takdim edildi. Hastane yöneticileri tarafından da kendilerine, hastaların hastane bünyesindeki Moral Sanat Atölyelerinde yapılan tablolar hediye edildi.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi TÜSKA Akreditasyonu Aldı