Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü Etkinliği Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde Gerçekleştirildi
09 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde düzenlenen Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü etkinliğine katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Müdürümüz, “Serebral palsili çocuklarımızı doğru yönlendirip gerekli eğitimleri sağladığımızda önemli başarılar elde ediyorlar. Bu süreç, sadece bizim mücadelemizde olan bir şey değil. Esas çocuklarımızın, hastalarımızın ve onların ebeveynlerinin hayatlarını onlara adamasıyla ortaya çıkan bir durum” dedi.

Son 22 yılda sağlık alanında büyük gelişmeler kaydedildiğini belirten Müdürümüz, “Ankara Bilkent Şehir Hastanemiz, Türkiye'deki bu gelişmelerin en büyük örneklerinden biridir. İnşallah, çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda tedavi alarak başarılarının arttığı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında, Müdürümüz pediatrik rehabilitasyon alan çocuklar için kurulan stantları ve spor salonundaki etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

• Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü Etkinliği Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Gerçekleştirildi