Biz Bir Aileyiz Şiddeti Birlikte Yeneceğiz
09 Ağustos 2018

Sağlıkta Şiddete Hayır !

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Ankara Çocuk Sağlığı Hematoloji, Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde personellerimize yönelik bu çirkin saldırıyı Ankara İl Sağlık Müdürlüğü olarak şiddetle kınıyoruz. Dr. Hande Yatağanbaba'ya, Uzman Doktor Ayşe Kırbaş, Asistan Doktor Atahan Toyran ve Güvenlik Görevlisi Yunus Keskin’e yapılan bu saldırılar sağlık sektöründe çalışan tüm emekçilere karşı yapılmıştır. Son günlerde sayısında üzücü bir artış görülen sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve darp olaylarına karşı kamuoyunun tüm kesimlerini duyarlı olmaya davet ediyoruz.

İnsanlığa sağlık hizmeti vermekten başka bir amacı olmayan ve bu kutsal görevi en iyi şekilde icra etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik saldırıların sonlanmasını temenni ediyoruz.