Elmadağ Diş Tedavi ve Protez Merkezi Hizmete Açıldı
24 Ocak 2019

Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Elmadağ Diş Tedavi ve Protez Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Merkezin açılış törenine katılan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Erkan Çiçek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Aslantürk, Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Cüneyt Şentürk ve 75. Yıl Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi Başhekimi Dt. Erkan Kaymak, açılış kurdelesini beraber kesti.

AĞIZ VE DİŞ TEDAVİLERİ ARTIK ELMADAĞ’DA YAPILABİLECEK

Elmadağ Diş Tedavi ve Protez Merkezi, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir birimi olarak Elmadağ Hulusi Alataş Devlet Hastanesi içerisinde faaliyet gösterecek. Bu sayede Elmadağlı vatandaşlar ağız ve diş tedavisi için Ankara’ya kadar gitmek zorunda kalmayacak, tedavileri ilçede gerçekleştirilecek. Elmadağ Diş Tedavi ve Protez Merkezi’nde biri çocuk olmak üzere 3 klinik, 5 ünite ve 5 farklı hekim ile hizmet veriliyor.

WhatsApp Image 2018-07-23 at 23.38.12.jpeg

WhatsApp Image 2018-07-23 at 23.38.12 (1).jpeg