Güdül ve Beypazarı Devlet Hastaneleri Ziyareti
24 Ocak 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Özkan Ünal Güdül ve Beypazarı Devlet Hastanelerini ziyaret etti. Ünal’a ziyaretinde Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Gülcan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ertuğrul Ünkoç, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Kucur, Personel Hizmetleri Başkanı  Dr. Nevzat Kılınç ve Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Güdül Devlet Hastanesi hekim ve sağlık personeli ile bir araya gelen Ünal, Başhekim ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Müge Yüksel Güner’den yürütülen sağlık hizmetleri ve ilçenin  genel sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Ünal, Güdül DH Acil Serviste yatan bir hastanın yakını ile telefon görüşmesi yaparak hastasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

İlçe 112 İstasyonu ekibi ile bir araya gelen Ünal, İlçe Kaymakamı Doğan Dinç ile görüşerek ziyaretini sonlandırdı.

Güdül’ün ardından Beypazarı Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunan Ünal ve ekibine, Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Yavaş hastanede yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kerem Zeki Fikret’ten ise yürütülen sağlık hizmetleri ve ilçenin genel sağlık durumu hakkında bilgi alındı.

A08Q5185.JPG

A08Q5118.JPG